30+ Best Who am I Riddles for You

Who am I riddles

There is no better way to get entertained, learn and sharpen your logical thinking skills than through answering riddles.

And as such, the larger the variety in your riddles bucket the better.

In this article, we have come up with the unique and the best who am I riddles you can ever find on the internet.

They are balanced, short and well crafted for individuals as well as groups and families with kids in the play.

If you are willing and ready to put your brains into turbo mode and laughed it out, then let’s dive in.

Best Who am I Riddles

1. The Riddle of a god Planet

Riddle: In ancient times, I was a god. I am a planet today and people use me to measure temperatures. Who am I?

Answer: I am Mercury

Mercury was a god in the Roman empire. It is a planet today. And, the substance in the thermometer used to measure body and surface temperature.

2. Who am I Riddle

Riddle: I am my mother’s child. I am my father’s child. But, I am not one’s son. Who am I?

Answer: A daughter

3. The Riddle of a Mother

Riddle: I am a mother. I have no son or daughter of my own. I have no husband. Who am I?

Answer: I am Mother Earth

4. Round with Corners

Riddle: I am round and with four corners. I am freezing at one point and boiling in the other at the same time. I am dark at one half and bright at the other. Who am I?

Answer: I am planet Earth

5. Five Letters Word

Riddle: I am a 5 letters word. Remove the first letter and I am a country in the Middle East. Remove the first two letters and I become the opposite of the original word. Who am I?

Answer: I am Woman

6. Born of Water,

Riddle: I am born of water but when my life comes to an end, I am water. Who am I?

Answer: I am ice

7. Erase Mistakes

Riddle: My friends make mistakes and I always get rid of them every time. Who am I?

Answer: I am an eraser

8. A Long Distance Traveler

Riddle: I have a source. I also have a mouth. I travel at all times and never stops. Who am I?

Answer: I am a river

9. The Riddle of Less is More

Riddle: The more you have of me, the less you see. The less you have of me, the more you see. Who am I?

Answer: I am Darkness

10. Life Protection

Riddle: I save you from drowning. My first four letters describe all living things and my last five letters mean your protection. Who am I?

Answer: I am lifeguard

11. Visible Invisibility

Riddle: When I am visible, you cannot see me. When I am not visible, you can see everything else. Children are always afraid of me. Who am I?

Answer: I am Darkness.

12. Cut, Wash, Massage

Riddle: I cut. I wash. I massage sometimes. Everyone has to remove their caps before me. Who am I?

Answer: I am a barber

13. The Riddle of Black and White

Riddle: I am white. I am black too. I am fast and people confuse me with a horse and a donkey. Who am I?

Answer: I am a Zebra

14. King of the Jungle

Riddle: Some people call me king. I am a symbol of power and domino control. I am not the biggest but I rule the wild. Who am I?

Answer: I am the lion

15. Selling Windows

Riddle: I make a lot of money selling my windows to people around the world. However, you cannot touch and feel them. Who am I?

Answer: I am Microsoft Inc.

16. Treasure Box

Riddle: I am a box with no lock or key. Inside me lies golden treasure wrapped in white linen. Who am I?

Answer: I am an egg

17. Laughter and Deception

Riddle: I laugh like you. People associate me with greed and trickery in riddles, stories and folklore. I come spotted and limp. Who am I?

Answer: I am a Hyena

18. The Riddle of Invisible Millions

Riddle: I am invisible to human eyes yet we live in millions. We are available everywhere. I can make you sick and sometimes kill. Who am I?

Answer: I am a germ

19. Friendship and Gifts

Riddle: Red and white is my color. I laugh with a “ho”. I dish out gifts once every year. I have a reputation to reward well-behaved children. Who am I?

Answer: I am Santa

20. A Bird, Country and a People

Riddle: I am a bird. I am a people from a country in the east. I am a fruit. Who am I?

Answer: I am kiwi

21. Odd Number, Even Number

Riddle: I am an odd number. I am a prime number. Remove the first two letters I become even. Who am I?

Answer: I am Eleven

22. Giving Life

Riddle: I am beautiful. I give life. You can look at me when I am still young and when I am old but not when I am in my middle age. Who am I?

Answer: I am the Sun

23. Who am I

Riddle: In my house, you were raised before anyone else knew you. I fed you for months. And in my house, you played like every other child. Who am I?

Answer: I am the womb

24. Money Paradox

Riddle: I am good. I can be evil in the wrong hands. Many people believe I am the source of all evil in the world. Who am I?

Answer: I am money

25. Walls Have Ears

Riddle: I hear everything around me but I never say a word. Who am I?

Answer: I am an ear

26. My Sister, Not

Riddle: You are my sister but I am not your sister. However, we are siblings. Who am I?

Answer: I am your brother

27. I am a Father

Riddle: I am a father. I have many children. Everyone respects me and comes to me for advice. But I have no children of my own. Who am I?

Answer: I am a Catholic father

28. Invisible Man

Riddle: You can feel me. You can hear me pass by. You can know the direction I am heading but you cannot see me. Who am I?

Answer: I am wind

29. Winged Baby

Riddle: I am just a baby. I carry an arrow and armor. I have wings. I target people and once I do, they are always happy that I did. Who am I?

Answer: I am Cupid

30. An Evil Planet god

Riddle: I am a planet – one of the biggest and the most beautiful. I am a god in ancient times. The faithful curse me every day across the world. Who am I?

Answer: I am Saturn

31. The Riddle of a Morning Star

Riddle: I am the morning star. I am a planet. I am a goddess of beauty and love. Who am I?

Answer: I am Venus

There you have our complete list of Who am I Riddles.

Who am I Riddles Video

thrilling who am I riddles for kids and adults

More riddles for you:

Cute What is it Riddles

Fun Who is it Riddles

What Am I Riddles for Kids

A List of the Best Riddles You’ll Ever Need

Who am I Riddles