25 Best Dirty Riddles for the Naughty Minds

Lady smiling dirty riddles

Do you feel like getting a little naughty this weekend and are looking for dirty riddles and jokes to crack?

Well, look no further.

In this article, we have featured some of the best dirty riddles that are fun and seductive for you to solve while having the best of your time.

Every dirty riddle in this list comes with its own trick. It, therefore, demands that you think of your options carefully before jumping to answering them.

You can solve the riddles alone by yourself or together with your special someone for more fun and laughter.

Let’s get started,

Flirty Dirty Riddles for Smart Naughty Minds

1. Always on Your Mind

Riddle: You put your hands on me the first thing in the morning. You always play with me in bed before you get to sleep. I mostly live in your pants and I am always in your mind, you cannot live without me. What am I?

Answer: A smartphone

2. Wet, Smooth, Soft

Riddle: I am always hard when dry but smooth and soft when wet. What am I?

Answer: Sponge

3. Dirty Riddles I

Riddle: I am mostly six inches long. I go in and out of your mouth in a rhythmic pattern. I am more comfortable when wet and very unpleasant when dry. I can be more fun when I vibrate. In the end, I make you happy and confident. Who am I?

Answer: A toothbrush

4. What is it Riddle

Riddle: A cow has four. All women have only two. What is it?

Answer: Legs

5. Spread it, Enjoy it

Riddle: Unless you spread it, you might not enjoy it. What is it?

Answer: Butter

6. The P Word

Riddle: I am a five letters word starting with “P”. Women really love to get their hands on me. What am I?

Answer: Purse

7. Your Lips Around my Head

Riddle: Every time you blow me, I get bigger and tighter when you wrap your lips around my head. What am I?

Answer: A balloon

8. It Starts with V

Riddle: I start with the letter “V”. Everyone has me. Women sometimes use me to manipulate men to get what they want. What am I?

Answer: Voice

9. Feels Good When Blown

Riddle: I come in different sizes, shapes and colors. I occasionally drip. It can sometimes feel good when I am blown and sometimes, it can be painful. What am I?

Answer: Nose

10. Found in Men’s Pants But Not Women

Riddle: I am found in all men’s pants but never on a girl’s dress. What am I?

Answer: Pockets

11. Starts with P, Ends with ORN

Riddle: It starts with the letter “P” and ends in “O.R.N”. I play a major role in the film industry. What am I?

Answer: Popcorn

12. Hairy Outside, Soft Inside

Riddle: I am hairy on the outside and soft on the inside. I start with the letter “C” and end in the letter “T”. What am I?

Answer: Coconut

13. Hard Going In, Soft Coming Out

Riddle: I am hard going in and very soft when I come out. I never mind when you blow me. What am I?

Answer: Chewing gum

14. Dirty Who am I Riddle

Riddle: Most of the time when I go in, I cause some pain. I can fill your holes when asked to. I sometimes ask you to spit and not swallowing it. Who am I?

Answer: A dentist

15. Long Hard, Women Love Me

Riddle: I am long, hard and women love me very much for my health benefits. I have the word “C.U.M” within me. What am I?

Answer: Cucumber

16. Dirty Riddles II

Riddle: I am fun and entertaining but you will hate to know your parents do it too. What is it?

Answer: Social media platform like Facebook

17. Shooting Arrows

Riddle: My shaft is stiff. I penetrate very deep into your body. You can shoot me up or onto someone else and I come with a quiver. What am I?

Answer: An arrow

18. Everyone Sleeps After Getting on Me

Riddle: Some people prefer being on top others at the bottom. Above all, they always fall asleep soon after getting on me. What am I?

Answer: A bunk bed.

19. Use Fingers to Put On and Pull Off After Use

Riddle: I am made of either latex or rubber. You wear me for protection every time you feel not so comfortable with what you are dipping yourself into. You use your fingers to get me on and pull me off. What am I?

Answer: Gloves

20. Men Have a Long or Short One

Riddle: All men have it. Some have theirs longer than others sometimes depending on where they come from. The Pope and most Catholic bishops rarely use theirs. Men usually give it to their wives once they are married. What am I?

Answer: Their last name

There you have our complete list of dirty riddles with answers.

Watch the video below:

flirty dirty riddles for adults

More riddles for you:

Easy Riddles with Hidden Tricks

Hard Riddles with Simple Answers

Super Funny Riddles for You

Good Riddles for Kids and Families

Tricky Riddles for Smart People

A List of the Best Riddles You’ll Ever Need

Dirty riddles with answers